
Alice in Chains efsanesi Jerry Cantrell , yeni bir solo şarkı daha yayınladı. Yakında çıkacak olan Brighten albümünden kendi adını taşıyan parça ve beraberindeki video klip şu an yayında! Brighten , 1998'deki Boggy Depot, 2002'deki Degradation Trip Volumes 1 ve 2'den sonra rock'çının üçüncü solo albümü olacak.
"Brighten" için Cantrell'in Temmuz sonunda yayınladığı "Atone"u takip ediyor diyebilirim. "Atone" batılı bir uca sahip olsa da, "Brighten" Cantrell'i geleneksel hard rock köklerine geri döndürüyor!
Centrell; Guns N' Roses ' Duff McKagan , Greg Puciato ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok müzisyenle çalıştı. Albüm 29 Ekim'de piyasada olacak. Şimdi Brighten albümünden kendi adını taşıyan parçayı dinleyebilirsiniz!
Comments