top of page

1972 Yılından Az Bilinen Bir Ozzy Osbourne Röportajı

  • Ekin Kılınç ✪
  • 27 Tem
  • 2 dakikada okunur
ree

Gazeteci Cameron Crowe, kendisi henüz 15 yaşındayken, Ozzy Osbourne ile röportaj yaptığı bir gönderiyi sosyal medya hesabında yayınlayarak saygı duruşunda bulundu. Röportajın İngilizce orijinalini bu web sitesi üzerinden okuyabilirsiniz.


Black Sabbath, Crowe 1972'de Osbourne ile konuştuğunda dördüncü albümleri Vol. 4'ü yayınlamaya hazırlanıyordu. Osbourne, "Biraz enteresan duyulacağım biliyorum ama biz yeni albümümüzü ilk albümümüz olarak görüyoruz." dedi.


"Yaptığımız en doğru albüm. Şunu demek istiyorum, albümlerimizin çoğunda lirikal olarak çok fazla doğruluk vardı, ancak bu albüm müzikal olarak Black Sabbath'ın daha doğru bir temsili oldu. Aynı zamanda lirikal olarak çok daha kişisel. Geçmişte şarkı sözlerimiz diğer insanların hissettiklerini söylüyordu, ancak yeni şarkımızın sözleri bizim hislerimizden besleniyor. pek çok değişiklik yaptık diyebilirim."


Osbourne ayrıca Black Sabbath'ın yorgunluğa ve grup üyelerinin bedenlerinde ve zihinlerinde hasara yol açan bitmek bilmez turne programına da dikkat çekti.


Osbourne, "Biliyor musun, bu tura çıkmadan önce boğaz enfeksiyonu geçirmiştim" dedi. "Tur için Amerika'ya gelmeden üç gün önce fark etmiştim, boğazım çok kötü durumdaydı, bu bizim suçumuz değildi çünkü iş tarafında bu büyük bir değişi sürecinden geçiyorduk. Tura gidip gitmeyeceğimizi bilmiyorduk. Yine de yola çıkmıştık."


"İlk hafta şarkı söyleyemedim. Boğazım tamamen pes etti. Hepimiz çok ama çok yorgun hissediyoduk. Şimdi bir yıldan biraz fazla bir sürede yedi tur yaptık. Bu ülkede o kadar çok çalıştık ki bunu düşünmek bile beni çıldırtıyor."


Black Sabbath'ı beş yıl sonra nerede gördüğü sorulduğunda Osbourne, oldukça ilginç bir cevap verdi


"Bu hızda, ya mezarda ya da bir akıl hastanesinde olacağız." diye espri yaptı. "Hepimiz sadece basit, sıradan insanları. . Sanırım aslında başımıza gelenler bizi daha yeni etkilemeye başladı. Hala bundan zevk alıyorum, beni yanlış anlama. Bunu dünyalara değişmem. Ancak, çok fazla alanı ele aldık. Birçok yerde bulunduk ve birçok insanla tanıştık. Bu da haliyle beni ve grubu etkiliyor."


"Şunu söylemekten mutluluk duyuyorum Black Sabbath bittiği gün, popülerliği azalsa bile, şikayet edemem," diye bitirdi. "İyi vakit geçirdim. Yarın ya da beş yıl sonra biterse, bundan on yıl sonra, arkamı dönüp iyi vakit geçirdiğimi ve keyif aldığımı söyleyebilirim. Benim için olağanüstü gibi bir deneyim oldu ve bunu yaşadığım sürece asla unutmayacağım."




Yorumlar


Rock ve Metal Haberleri İçin Abone Olun!

RÖPORTAJLAR

LİSTELER

YENİ ÇIKANLAR

  • White Facebook Icon
  • Instagram - Beyaz Çember

Kritikzine 2024 by Kritik Records © Tüm Hakları Saklıdır

ALBÜM KRİTİKLERİ

HAKKIMIZDA

Rock metal haberleri, röportajları, albüm incelemeleri içeren güncel müzik portalı

bottom of page