top of page
  • Yazarın fotoğrafıdenizkivilcim636

Architects, Gitaristleri İle Yollarını Ayırdı!

Architects, sosyal medya hesaplarında gitaristleri Josh Middleton ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Gönderide, kanserden hayatını kaybeden eski gitaristleri Tom Searle'ın yerine geldiğinden beri Josh'a ne kadar minnettar olduklarından bahsetmeyi ihmal etmediler. Grubun açıklaması şu şekilde:


"Josh'ın gruptaki zamanının sona erdiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Yavaş yavaş yollarımızı ayırmamız gerektiğini anladık, ancak hala arkadaşız.

Josh, Tom'u kaybetmemizden sonra bizim için bir can simidiydi ve bize grubu en zor deneyimlerde veya hayatlarımızda ayakta tutmanın bir yolunu verdi. Ona bunun için her zaman minnettar olacağız.

Ona gelecekteki uğraşlarında en iyisini diliyoruz ve hepinizin bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkacak yeni Sylosis albümüne göz kulak olmasını öneriyoruz."


Middleton, bu gönderinin üzerine aynı fotoğrafı ve aynı açıklamayı sosyal medya üzerinden paylaşarak ekstra birkaç cümle de kendisi ekledi:


"Beni ve gruba getirdiğim müziği böylesine kabul eden Architects hayran kitlesine en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Yıllar boyu tüm kibar sözler ve desteği büyük takdir gördü. Açıklamada belirtildiği gibi, hala arkadaşız ve grubun gelecekte de başarılarının devamını diliyorum!"

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page