top of page
  • Yazarın fotoğrafıvedatdogancan ✪✪

AT THE GATES "THE NIGHTMARE OF BEING" İSİMLİ YENİ ALBÜMÜNÜ DUYURDU!




Blabbermouth haberine göre, İsveçli Melodik Death Metal grubu At The Gates "The Nightmare of Being" isimli yeni stüdyo albümünün kaydını tamamladı ve Century Media Records aracılığı ile 2 temmuzda piyasaya sürecek.


Grubun vokalisti Tomas Lindberg albüm hakkında " Ana tema karamsarlık ile ilgili ve ben bir süredir pesimist filozoflarla derinden ilgilenmekteydim. Dünyaya olan bu bakış şeklini anlamaya çalışıyordum. Bu negatif bir albüm değil, daha çok benim şahsım için yeni fikirlere açılan bir kapı, yeni bakış açılarını denemek. Tahminimce bu albüme bir kavram olarak karamsarlığın tanıtımı diyebilirsiniz. Bu çok karanlık bir albüm ama negatif değil." dedi. Müzikal anlamda ise yeni albüm hakkında "Bu albüm hala At The Gates gibi, yüzde yüz. Sadece her şeyden daha fazlası." ifadelerini kullandı.


Bu konuda At The Gates gitaristi Jonas Stålhammar ise " Bu son albümden bile daha fazla aşama kaydetmek gibi. Bu öncekinden farklı olacak ama siz yine de bunun 'At The Gates' olduğunu anlayacaksınız. Daha da fazla evriliyor. Aynı kaydı tekrar tekrar neden yapmalıyız ki sorusu hakkında hepimiz aynı fikirdeyiz." dedi.

0 yorum

Rock ve Metal Haberleri İçin Abone Olun!

  • White Facebook Icon
  • Instagram - Beyaz Çember

RÖPORTAJLAR

LİSTELER

YENİ ÇIKANLAR

ALBÜM KRİTİKLERİ

HAKKIMIZDA

Rock metal haberleri, röportajları, albüm incelemeleri içeren güncel müzik portalı

Kritikzine 2024 by Kritik Records © Tüm Hakları Saklıdır

bottom of page