top of page
  • Yazarın fotoğrafıAleyna Tuncer

AVRIL LAVIGNE PARİS MODA HAFTASINDA RAPÇİ TYGA İLE FLÖRTLEŞİRKEN KAMERALARA YAKALANDI!

2 gün önce Pop Base isimli magazin sitesinin, Twitter adresinden paylaştığı bu fotoğraf olay oldu!

Avril Lavigne yakın zamanda Mod Sun ile ilişkisini noktalamıştı. Bu hafta düzenlenen, "Paris Moda Haftası"nda Avril, ünlü hip-hop sanatçısı Tyga ile el ele ve öpüşürken görüntülendi.

Hayranları tarafından şaşırtıcı derecede olumsuz tepkilere maruz kalan Avril, henüz yeni ilişkisine dair bir açıklamada bulunmasa da olanları yalanlamadı. Kameraların olduğunu bilerek gece boyunca yan yana görünmeye devam ettiler. Paparazilere yakalanan Avril ve Tyga çiftinin daha önceden de beraber oldukları iddiası tartışılıyor. Avril'in geçtiğimiz yıl nişanlandığı Mod Sun'ı aldatmış olma ihtimali doğrultusunda da epey düşünce var.

MS, 28 Şubat tarihinde Instagram üzerinden Avril ile ayrılığı hakkında açıklama yapmıştı... Hayranlarının ve turne hayatının, onun toparlanma sürecinde yardımcı olduğunu ifade eden şu sözleri paylaşmıştı:


"Geçtiğimiz bir haftada bütün hayatım değişti. Her olumsuz durumda bir hayır olduğuna inanıyorum. Kafamı dik tutacağım ve her zaman kalbimin sesini dinleyeceğim, kalbim kırılmış olsa bile. Her gece turda etrafımın sevgiyle sarılmış olması çok özel bir his. Dünyadaki en iyi arkadaşlara sahibim, her zaman arkamda durduğunuz için teşekkür ederim. Sahnede görüşmek üzere."



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page