top of page
  • Yazarın fotoğrafıdenizkivilcim636

Billie Eilish x BMTH İşbirliği Mi Geliyor?

İnternette Billie Eilish'in Bring Me the Horizon ile yakında çıkacak olan stüdyo albümleri Post Human: NeX Gen'de işbirliği yapabileceğine dair söylentiler dolaştığını görmüş olabilirsiniz. Peki bu dedikodular nereden çıktı?


9 Ocak tarihli konserlerinde Bring Me the Horizon, "Limousine" adlı yeni bir şarkının kısa bir parçasını çaldı.


Bu olaydan kısa bir süre sonra, Eilish Instagram hesabında Altın Küre ödülüne sahip olduğu bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf, Barbie filminde yer alan "What Was I Made For?" şarkısıyla "En İyi Orijinal Şarkı" ödülünü kazandığıyla ilgiliydi.


Gönderisine yorum yapan çok sayıda kullanıcı arasında Oli Sykes da vardı. Vokalist, Eilish'in gönderisine iki farklı yorum yaptı. Yorumlardan birisinde Eilish'in başarısını överken, diğerinde sadece şunu yazdı:


"Limousine."


Çok abartılacak bir şey olmasa da, hayranlar bu yorumu ikili arasında yeni bir proje olabileceğinin göstergesi olarak kullanıyorlar.


İkilinin daha önce birbirleri ile bağlantısı da oldu. 2019'da BMTH, Eilish'in "when the party's over" şarkısını coverladı. Eilish cover hakkında bir yorumda bulunmamış olsa da, yakın zamanda ikiliyi beraber duyacağız gibi görünüyor.


Bu yaz çıkması beklenen albümden halihazırda yayınlanmamış olan sadece dört şarkı kaldı. En son yayınlanan "Kool-Aid" isimli tekliyi aşağıdan dinleyebilirsiniz.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page