top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Bragiler, Yeni Teklisi “Gel Son Defa”yı Yayınladı!


Daha önce "Soytarı", "Üstü Kalsın" single'ları ile beğeni toplayan Bragiler’in yeni teklisi “Gel Son Defa”, 20 Aralık 2023 itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.


Bragiler, Gel Son Defa’nın kayıtlarını kendilerine ait olan stüdyoda alırken, mix ve mastering çalışmalarını Ufuk Bulut ile birlikte yürüttü. Grubun diğer şarkılarından farklı olarak “Gel Son Defa”, rock müziğe işlenen elektronik motifleri de over drive yanında dinleyicisine sunuluyor.

Alperen Yıldırım, Emre Merç, Efe Ulumeriç, ve Önder Yılmaz tarafından kurulan Bragiler’in bu parçasının yapımında, grubun kendi yarattığı söz ve müzikler kullanılırken, parçanın sanatsal tasarımını ise Alperen Yıldırım üstleniyor.


Bragiler, son teklileri hakkında şunları söylüyor:

“Gel Son Defa, bizim için Türkiye’de çeşitli kazanımsal kaygılar ile yapılamayan rock müziği, en uygun şekilde modernize ettiğimize inandığımız bir parça oldu. Aynı zamanda Türk Rock Müziği; Türkiye’nin dinlenme alışkanlıkları ve yozlaşmış, içinde ufacık distortion barındırmayan rock müzik playlistleri içinde yavaşça boğulurken Gel Son Defa’nın her şeye rağmen öncelikle sanatçı olarak kendimizi tatmin olmuş hissettiğimiz bir noktada durması bizi mutlu ediyor. Herkese keyifli dinlemeler dileriz.”

Şarkıyı şimdi aşağıdan dinleyin;


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page