top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

BULLET FOR MY VALENTINE, Kendi Adını Taşıyan Yeni Albümünü Yayınladı! - Albüm İncelemesi - Review


BULLET FOR MY VALENTINE, kendi adını taşıyan yedinci albümünü yayınladı. Grubun yeni albümünün kendi adını taşıması herhangi bir tesadüf değil. 2018'de yayınladıkları "Gravity" albümünden sonra hem eleştirmenlerden hem de dinleyicilerinden bir takım olumsuz eleştiriler alan grup, özüne döndüğünü simgeleyen yeni albüm ile geri döndü. Matt Tuck'ın daha önce "vahşi" olarak tanımladığı ve aynı zamanda "Gravity ile bundan daha fazla zıtlık olamaz" diye kısayladığı albümden yayınlanan agresif "Shatter", "Parasite" ve "Knives" gibi şarkılardan bu mesajı önceden almıştık.


Sıkı BFMV dinleyicileri için elbette ki bu albüm grubun ikonik "The Poison" gibi albümlerin yerini tutmayacak ancak "evet bu bir Bullet albümü" diyebileceği agresif bir albüm.


"Knives", özellikle beni eski Bullet albümlerine en çok götüren şarkı oldu. Kulak parçalayan riffleri ve ilginç renkli video klibiyle albümden favori parçam.

My Reverie, ara ara sert screamlere sahip olsa da albümü göz önüne aldığımızda biraz boşluk hissi veriyor. Ancak ardından gelen No Happy Ever After'ın baştan sona devam eden agresif riffleriyle ve solosuyla albümdeki gözüme çarpan şarkılardan oldu.


Öyle ki Gravity eleştirilerinden sonra grup, hayranlarına şiddetli sıkı bir 'Bullet' albümü sundu.

Kritikzine Albüm Puanı: 9 / 10

★★★★★★★★★☆


Albümü şimdi aşağıdan dinleyin;

















0 yorum

Rock ve Metal Haberleri İçin Abone Olun!

  • White Facebook Icon
  • Instagram - Beyaz Çember

RÖPORTAJLAR

LİSTELER

YENİ ÇIKANLAR

ALBÜM KRİTİKLERİ

HAKKIMIZDA

Rock metal haberleri, röportajları, albüm incelemeleri içeren güncel müzik portalı

Kritikzine 2024 by Kritik Records © Tüm Hakları Saklıdır

bottom of page