top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Cannibal Corpse, Yeni Albümü "Violence Unimagined"i Yayınladı! | Albüm İncelemesi

Amerikalı death metal devi CANNIBAL CORPSE, on beşinci stüdyo albümü "Violence Unimagined"i, Metal Blade etiketi ile yayınladı.

Albümün en dikkat çeken olaylarından biri şüphesiz MORBID ANGEL, HATE ETARNAL gibi gruplardan tanıdığımız Erik Rutan'ın yer aldığı ilk albüm olmasıydı. Erik Rutan, daha önce CANNIBAL CORPSE albümlerinde yapımcı olarak rol üstlenmişti ancak "Violence Unimagined"de "Condemnation Contagion", "Ritual Annihilation" ve "Overtorture" şarkılarının sözlerini yazdı ve "Murderous Rampage" şarkısında back vokal yaptı. Gitarist Pat O'Brien'ın 2017 yılında tutuklanmasından sonra bundan sonra ne olacağı hakkında uzun uzun düşünür olmuştuk. Öyle ki Erik Rutan'ın gruba ve albüme dahil olacağını öğrendiğimizde en ufak bir şüphe duymadık. Daha öncesinde yaptığı işlerden bildiğimizden dolayı Rutan, albümün en büyük yapı taşlarından biri diyebiliriz.


Şüphesiz Cannibal Corpse, death metal sahnesinin dinozoru ve 30 yıl sonra hala aynı enerjiyle ölümcül müzikler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Albüm, grupla bağdaşan ve sevdiğimiz bütün korkunç özelliklerini barındırıyor ve eski usul death metal'in 2021'deki en güzel örneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.


Kritikzine Puan: 8 / 10





0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page