top of page
  • Yazarın fotoğrafıdenizkivilcim636

Corey Taylor: "Bunamadan bir an önce yapabildiğim kadar müzik yapmak istiyorum"

Şikago'nun en büyük radyo kanallarından biri olan iHeartMedia Rock'ta, Corey Taylor ile bir röportaj gerçekleşti. Röportajda Corey Taylor'a, nasıl aynı anda birden fazla müzik grubu ve projesi yürütebildiği soruldu.


"Bayağı iyi bir soru. Hiçbir fikrim yok. Bütün olay odaklanmakta sanırım. Önümdeki şeye odaklanıyorum, ve ona yüzde yüz odaklanıyorum. Sonra bu odağı başka yere çekme zamanı geldiğinde, bu yüzde yüzlük dilimi alıp yapacağım işe koyuyorum. O yüzden asla... Yani, dürüst olayım, yaşlandıkça bunu yapmak daha zor gelmeye başladı çünkü bazen 'Ha, şu an hangi grupla çalışıyorum?' kafasına falan girdiğim oluyor. Ama çoğu zaman bu beni o kadar da zorlamadı çünkü hepsinin arasındaki farkı biliyorum. Bu sebepten birçok projem var, çünkü, bana göre, aradaki bu fark onları yapmaya sebebiyet veren asıl şey."


"Bu asla egoyla ilgili olmadı, hiçbir zaman "ben ben ben!" olmadı. Bu her zaman, yapmak istediğim çok çeşit müzik olduğu için oldu, ve bunayıp kendimi temizleyemez hale gelmeden önce yapabildiğim kadar müzik yapmak istiyorum. Aynen böyle diyelim. Ben sadece her tür müziği yapabilmek ve her tür şeyi çalabilmek isteyen açgözlü bir domuzum, dostum."


"Yani, tüm bu projeleri neden yaptığınızı anladığınızda oldukça kolay oluyor ve sonra kalbinizin yüzde yüzünü bu işe adadığınızdan emin olmanız daha da kolaylaşıyor."


"CFM2" adındaki ikinci solo albümünü çıkarmak üzerine çalışan Taylor, albümden yeni bir tekli yayınladı. Taylor, "Beyond" ismini verdiği teklinin özel olduğunu, ancak melodiyi potansiyeline getirecek zamanı asla bulamadığını söylüyor.


Yeni tekliyi aşağıdaki bağlantıdan dinleyebilirsiniz!



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page