top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Cradle Of Filth, Yeni Şarkısı "She Is A Fire"ı Yayınladı, Live Albümünü Duyurdu


Yaklaşan "Trouble And Double Their Lives" iki yepyeni stüdyo parçasını (yakın zamanda piyasaya sürülen She Is A Fire dahil - aşağıda dinleyin) ve ayrıca 2014 ile 2019 arasında ABD, Avrupa ve Avustralya'daki turların tamamını içeriyor.

"Bununla önceki teklifimiz arasındaki 20 küsur yıllık farka bakılırsa, canlı bir kaydın çok geciktiğini söyleyebilirim!" diyor Dani Flilth.

Bu arada, She Is A Fire için Dani şunları paylaşıyor: "Bu parça ve bu albümdeki diğer orijinal parça Demon Prince Regent, Existence Is Futile'ın kaydından sonra yazılmıştı ve aramızda mükemmel, ancak birbiriyle ilişkili olması gerekmeyen bir köprü sunuyor. Nuclear Blast günleri ve yakında çıkacak olan Napalm Records albümüne atıf. Her zaman çift albüm olması amaçlanmıştı, bu yüzden 'S*ktir et! Oraya da biraz orijinal malzeme koyalım!'"


Aşağıdaki She Is A Fire videosunu izleyin:

Trouble And Their Double Lives tracklist:

1. She Is A Fire (new studio track) 2. Heaven Torn Asunder 3. Blackest Magick In Practice 4. Honey And Sulphur 5. Nymphetamine (Fix) 6. Born In A Burial Gown 7. Desire In Violent Overture 8. Bathory Aria 9. The Death Of Love (bonus track) 10. Demon Prince Regent (new studio track) 11. Heartbreak And Seance 12. Right Wing Of The Garden Triptych 13. The Promise Of Fever 14. Haunted Shores 15. Gilded C**t 16. Saffron's Curse 17. Lustmord And Wargasm (The Lick Of Carnivorous Winds) 18. You will Know The Lion By His Claw (bonus track)

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page