top of page
  • Yazarın fotoğrafıdenizkivilcim636

Dani Filth, Ed Sheeran İle Çıkaracağı Şarkının Neredeyse Tamamlandığı Sinyalini Verdi

Ed Sheeran ile iş birliği içinde olan Cradle Of Filth, yakında çıkacak şarkı hakkında yeni detaylar paylaştı. Neredeyse bir senedir şarkı üzerinde çalışan ikili, şarkının neredeyse tamamlandığı sinyalini verdi.


Vokalist Dani Filth, detayları yakın zamanda verdiği bir röportajda paylaştı. Yazın sonuna doğru çıkması beklenen şarkı için Dani şunları söyledi:


"Ed kendi kısımlarını tamamladı. Benim yapmam gereken sadece vokaller ve bas kaldı. Tam da tahmin ettiğiniz gibi bir şarkı olacak, Ed Sheeran'ı Cradle Of Filth ile hayal edebilirseniz tabii. Ed şarkıda akustik gitar çalıyor, ama ağır bir şarkı; içinde blast-beat de var. Her şeyden biraz var."


Birçok dinleyici Cradle Of Filth'ın şarkıyı sadece para amacıyla yaptıklarını sansa da, Dani Filth bu yanlış anlaşılmaya şu sözleriyle açıklık getirdi:


"Planımız bu şarkıyı bağış niyetiyle yapmak, çünkü, öncelikle, herkes bunu sadece para için yaptığımız sonucuna atladı, bunun önüne geçmek istedik. Şarkının bu yaz çıkmasını umuyoruz."


İki yıldır aralıksız iletişimde olan ikilinin birbirlerine bağlanmalarının sebebinin Ed Sheeran'ın Cradle Of Filth ve Slipknot sevgisi olduğu da ortaya çıktı.


Cradle Of Filth'in son şarkısı She Is The Fire'ı aşağıdan dinleyebilirsiniz.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page