top of page
  • Yazarın fotoğrafıdenizkivilcim636

Dave Grohl'dan Evsizler İçin Yemek Yardımı!

Foo Fighters vokalisti Dave Grohl, evsizler için kurulmuş bir dernek olan Hope the Mission'a 500 kişilik yemek yardımında bulundu.


Geçtiğimiz Perşembe gece yarısı saatlerinde habersiz şekilde derneğe giden Grohl ve arkadaşları, yanlarında kendi fırınını ve etlerini de getirdiler. Grohl, Kaliforniya'yı kasıp kavuran fırtınalardan etkilenen evsizler için 16 saat aralıksız çalıştı ve bütün masrafı kendi cebinden ödedi.



Derneğin CEO'su Rowan Vansleve, olay hakkında paylaştığı gönderisinde, "Ve evsizliği sona erdirmek için 350 millik koşumuzun ortasında, Dave Grohl'dan şimdiye kadarki en havalı videoyu aldık," açıklamasını yaptı. "Bize sadece şans dilemekle kalmadı, aynı zamanda en kötü fırtınalardan birinin ortasında barınaklarımızda yaşayan yüzlerce insan için yemek yaptı."



Grohl'un bu jesti aynı zamanda birçok insandan güzel tepki topladı. Bir kullanıcı, Twitter'da, "Dave Grohl, kimseye haber vermeden, fırtınalar sırasında L.A.'deki Hope Mission'a devasa duman fırınını getirdi ve 500 kişi için barbekü ve yan yemekler pişirdi/onları besledi. Hepsini kendisi ödedi. 16 saat çalıştı. Yani, uzaylılar buraya gelip "sorumlu kim?" diye sorduklarında sanırım onları Dave Grohl'a götürüyoruz," tweetini paylaştı.

3 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page