top of page
  • erdemlimelis

David Ellefson’dan Açıklama Geldi

Rızası dışında kaydedilen ve paylaşılan cinsel içerikli görüntülerinin internette yayılmasından sonra Eski Megadeth basçısı David Ellefson, durumla alakalı yayılan bazı asılsız iddalar

nedeniyle, videoları internete yasadışı olarak yükleyen şahısa karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Olaydan iki hafta sonra Megadeth’in sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yollarını ayırdığını belirttiği eski basçıları David Ellefson, yılın başlarında gruptan çıkarılması hakkında “Hayal kırıklığına uğradım…ancak acı da çekmiyorum” dedi.


Aslında Megadeth ile beraber bir açıklama yapılması için konuşmuş olduklarını da ekleyen Ellefson, durumun bu şekilde ilerlemediğini ve bunun da kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.



Hali hazırda eski grubuyla aralarının iyi olduğunda ısrar eden ünlü basçı, “Açıklamamda onlara iyi dileklerimi sunmuştum ve bunun arkasındayım. Neredeyse kırk yıldır bu günlere gelmesinde yardımcı olduğum bir gruptan söz ediyoruz. Radyoda çalınan ve karşıma çıkan şarkılar bir şekilde katkım olan şarkılar;birlikte büyük bir miras inşa ettik. Hala onları ailem kabul ediyorum ve bu genlerime işlemiş durumda. Bu derece büyük bir inşa ettikten sonra çıkarıldın, bitti gibi bir şeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum.” dedi.


Megadeth, geçtiğimiz Mayıs ayında David Ellefson ile yollarını ayırmasına ilişkin verilen kararı “rahatlıkla almadıklarını” ve “olayla ilgili her detayı bilmemekle beraber yayıldığı kadarının birlikte götürmeyi imkansız kıldığını” belirtmişti.


Çıkarılmasından hemen önceki haftalarda da grup lideri Dave Mustaine ile aralarında bir gerilim farketmediğini belirten Ellefson, ikisinin de yetişkin birer birey olduğunu ve farklı görüşleri olabileceğini söyledi ve ekledi, “İşler olumsuz yönde gittiğinden bir şey kötüleyecek değilim ve acı da çekmiyorum”.


Ayrıca ayrılığın ardından, eski Sponge vokali Vinnie Dombroski, eski Bang Tango gitaristi Drew Fortier ve eski Fear Factoy davulcusu Mike Heller ile olan yeni grubu "The Lucid" ile yola devam eden Ellefson, halihazırda bu dörtlüyle grubun aynı isimli albümünü yayınlamış bulunmakta.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page