top of page
  • Yazarın fotoğrafıBeyza Türedi ✪

DEF LEPPARD Kitabı “Definitely: The Official Story Of Def Leppard” 2023'ün Başlarında Çıkacak!

Genesis Publications, 18 Ekim’de DEF LEPPARD'ın ilk antolojisi "Definitely: The Official Story Of Def Leppard"ın resmi ön siparişini ve 2023 baharında dünya çapında vizyona gireceğini duyurdu. Kısmen anı, kısmen karalama defteri, "'Definitely: The Official Story Of Def Leppard”, DEF LEPPARD'ın efsanevi kariyerinin kaydıdır. Hem ciltli kitapçı versiyonu hem de imzalı, sınırlı koleksiyoncu ve lüks baskı olarak sunulacak.



Grubun geniş kapsamlı anlatımı, DEF LEPPARD'ın inanılmaz hikayesini, hayranların grubun çeşitli stüdyolarda, promosyon çekimlerinde, uçaklarda, trenlerde, arabalarda ve Holiday Inn'lerde yaptığı turlarda, sahne arkasında ve tabii ki grup kayıtlarını hatırlayabildiği yüzlerce fotoğraf aracılığıyla anlatıyor. Kapsamlı yeni metin katkılarından derinlemesine arşiv röportajlarına kadar, Joe Elliott (baş vokal), Rick Savage (bas ve vokal), Rick Allen (bateri), Phil Collen (gitar ve vokal), ,Vivian Campbell (gitar ve vokal),Tony Kenning (bateri),Pete Willis (gitar) ve Steve Clark (gitar).dahil olmak üzere her üyenin sesi kitapta mevcuttur.


DEF LEPPARD kasasına sınırsız erişime sahip "Definitely", grubun kırk yıllık tarihini kapsayan, el yazısı yazışmalar, nadir vinil baskılar, tur hatıraları, set listeleri, şarkı sözleri, sahne kıyafetleri, müzik videosu gibi 1.300'den fazla hatıra ve fotoğraf öğesi sunar. Joe Elliott'un annesi Cindy Elliott tarafından derlenen bir duvar kağıdı örnek defterinde sunulan, grubun ilk günlerinden pek çoğu da dahil olmak üzere storyboard'lar, taslak albüm resimleri ve basın kupürleri. Ross Halfin, Mick Rock ve Anton Corbijn gibi ünlü rock fotoğrafçılarının çektiği fotoğrafların yanı sıra, grup üyelerinin kişisel arşivlerinden ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından alınan fotoğraflar da yer alıyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page