top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

DISTURBED, Yeni Albümü Divisive'ı Duyurdu! + Yeni Single Unstoppable'ı Dinleyin..


DISTURBED, sekizinci stüdyo albümü "Divisive"ı 18 Kasım'da Reprise etiketiyle yayınlayacak. Albümden "Unstoppable"ın resmi şarkı sözü videosu aşağıda görülebilir.


DISTURBED şarkıcısı David Draiman, "Divisive" hakkında şunları kaydetti: "Albümün tüm fikri, herkes için bir uyandırma çağrısı olmaktır. Toplumumuz Öfke bağımlısı oldu.Müzik bizi rahatsız eden şeyin en iyi ilacıdır. Keşke herkes elini uzatıp kullansaydı. Bütün bunları unutmak için canlı müzikten daha iyi bir ortam olamaz. Birlikte olabiliriz ve daha fazlasının olduğunu fark edebiliriz. ortak nokta. Neler olduğunun farkına varın ve daha iyisi için bir değişiklik yapalım."


Gitarist Dan Donegan şunları ekledi: "Ne gerekiyorsa, onu bir araya getirmeliyiz. Her zaman olumsuz konuları alıp olumlu bir ışıkta döndürmeye çalıştık. Dünyayı dolaşarak müziğin gücünü gördük. her kesimden herkesi bir araya getiren evrensel bir dil olarak. Hala insanları birleştirmek için şarkılar çalabiliyoruz ve bu oldukça güçlü bir duygu."


Yeni Disturbed şarkısı "Unstoppable"ı şimdi aşağıdan dinleyin;


"Divisive" parça listesi:


01. Hey You 02. Bad Man 03. Divisive 04. Unstoppable 05. Love To Hate 06. Feeding The Fire 07. Don't Tell Me (feat. Ann Wilson) 08. Take Back Your Life 09. Part Of Me 10. Won't Back Down

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page