top of page
  • Yazarın fotoğrafıAleyna Tuncer

Dope Altı Yıl Aradan Sonra "BELIEVE" ve "NO RESPECT" Parçalarıyla Geri Döndü!

Dope altı yıl aradan sonra ilk yeni şarkıları "Believe" ve "No Respect" ile geri döndü. Şarkılarla birlikte, 2023'te piyasaya sürülmesi planlanan yedinci stüdyo albümleri Blood Money Part Zer0'yu duyurdular. Blood Money Part Zer0 albümü, grubun 2016'daki Blood Money Part 1'den bu yana yaptığı ilk kayıt olacak ve 23 Şubat 2023'te piyasaya sürülecek. Dinleyicilerine teşekkür mahiyetinde albümü dijital olarak ücretsiz yayınlayacaklar, ama fiziksel olarak almak isteyenler için de çeşitli formatlarda grubun kendi internet sitesinde ön satışa çıkarıldı. O zamana dek albümdeki bu yepyeni iki parçaya aşağıdaki linklerden göz atabilirsiniz.


Dope - 'Believe'


Dope - 'No Respect'



Vokalist Edsel Dope, basın açıklamasında "Beni ve bu grubu destekleyen hayranlarıma çok minnettarım" dedi. “Sabrınız ve birlikte kurduğumuz güvene dayalı ilişki için teşekkür ederim. Hiçbir şeyi yarım bırakmak gibi bir düşüncem yok, eğer bir şey yapılmaya değecekse onun doğru şekilde yapılması gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden de süreç bazen fazla vakit alabiliyor. Albümler arasındaki zamanın sadece bağlantımızı daha da güçlendirdiğini ve bu grup ile hayranlarımız arasındaki bağın kopmaz olduğunu öğrendim. Hepinizi gerçekten seviyorum!”

Dope ayrıca YouTube kanallarına hem "Believe" hem de "No Respect" için gelecek müzik videolarından klipler içeren bir tanıtım videosu yükledi. Edsel, aile hayatını detaylandırmadan önce videoda "Son Dope albümünü çıkardığımdan beri hayatımda çok şey oldu" dedi. "Bildiğiniz gibi ben hırs bağımlısıyım. Tabağımda her zaman çok fazla şey var ve hayatımdaki diğer tüm eklemelerle beraber, size ve buna dönmem beklediğimden daha uzun sürdü." Aşağıdaki tam 10 dakikalık videoya göz atabilirsiniz.

Dope, Blood Money Part Zer0 Duyuru Fragmanı



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page