top of page
  • Yazarın fotoğrafıAleyna Tuncer

DOPE'dan Yeni Single "DIVE"

Güncelleme tarihi: 26 Oca 2023


DOPE, 'Blood Money Part Zer0' albümlerinden 'Dive' adlı parçalarını yayınladı. Blood Money Part Zer0 albümünün tamamen yayınlanmasına az bir süre kalan New Yorklu elektro metal grubu DOPE, yakında çıkacak yedinci stüdyo kaydından yeni bir parça paylaştı.

DOPE' un vokalisti ve aynı zamanda söz yazarı Edsel DOPE: "Hayranlarımızın yeni gelecek olan albüme verdikleri tepkilerden gerçekten memnunum" derken, grubun bir milyondan fazla kombine albüm sattığı gerçeğini de göz ardı etmemek lazım. Spotify'da bir DOPE klasiği olan "Die MF Die" parçası ise 100 milyondan fazla kez çalındı. Grup bu noktada sadık hayran kitlesine bir hediye niteliğinde Blood Money Part Zer0 albümünü dijital olarak ücretsiz veriyor! Eski hayranlar ve tabii ki bedava müzikten hoşlananlar, grubun web sitesinden albümü ücretsiz olarak indirmek için kaydolabiliyorlar.


DOPE, STATIC-X ve FEAR FACTORY ile "Rise Of The Machine" turnesi kapsamında, Blood Money Part Zer0 desteğiyle 2023'te yollara çıkıyor. 42 günlük yürüyüş 25 Şubat San Francisco, California'da başlayacak ve 15 Nisan'da LA, California'da sona erecek.


YouTube üzerinden "Dive" parçasını dinlemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page