top of page
  • Yazarın fotoğrafımavi ⛧ ada

FİVE FİNGER DEATH PUNCH Yeni Şarkısı "Times Like These" i Yayınladı!





Five Finger Death Punch geçtiğimiz gün 19 Ağustosta yayınlanacak olan, 9. stüdyo albümleri "After Life" dan yeni bir şarkı yayınladı. Times Like These'in yayınlanmasıyla beraber albümden toplamda 4 parça yayınlanmış oldu.


Grubun basçısı Zoltan Bathory şarkının sözleri hakkında Loudwire Nights sunucusu Toni Gonzales'e şunları söyledi: "İvan genellikle çok kişisel şarkı sözleri yazar zaten. Eğer The Way of The First'teki şarkı sözlerini incelerseniz onun apaçık bir kitap olduğunu; hepsinin yaşamı, tecrübeleri olduğunu görürsünüz. Hepsi son derece kişisel, hiçbir şey kurgu değil. Mitoloji veya tarihi olaylardan bahsetmiyoruz, hepsi gerçek yaşanmış olaylar ve duyumsadığı hisler."


Zoltan Bathory, Afterlife'ın - grubun gitarist Andy James ile çalıştığı ilk uzun kaydı- tartışmasız favori kaydı olduğunu söylüyor.


Zoltan'ın albüm hakkında yaptığı başka bir açıklamada ise şunları söyledi: "Albüm dokuzuncu albümümüz olduğundan bu noktada kalabalık bir sadık hayran kitlemiz var ve imza melodimiz ziyadesiyle oturmuş durumda diyor gitarist. Kendi başına bir ada, bizim üzerinde çalıştığımız ve her daim geri dönebileceği iz başlangıç noktamız haline geldi."



19 Ağustos'ta yayınlanacak albümün parça listesi şu şeklide:



  1. Welcome To The Circus

  2. AfterLife

  3. Times Like These

  4. Roll Dem Bones

  5. Pick Up Behind You

  6. Judgment Day

  7. IOU

  8. Thanks For Asking

  9. Blood And Tar

  10. All I Know

  11. Gold Gutter

  12. The End





FIVE FINGER DEATH PUNCH'ın yeni şarkısı Times Like These'i şimdi dinleyebilirsin!






0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page