top of page
  • Yazarın fotoğrafıMiray Arslan

FOO FIGHTERS Yakında Çıkacak "But Here We Are" Albümünden "Under You" Single'ını Paylaştı

FOO FIGHTERS , grubun yaklaşan turne tarihlerindeki büyük yaz şarkılarının içinde bulunacağına emin olduğu agresif melodik punk tonlu "Under You" yu tanıttı.


"Under You", Rock And Roll Hall Of Famers'ın 2 Haziran'da Roswell/RCA'da yayınlanacak 11. albümü "But Here We Are"in ikinci şarkısı.Yeni şarkı, "taze bir acıma ve aciliyet duygusuyla hareket eden" (The New York Times), "FOO FIGHTERS hiç bu kadar hayati olmamıştı" (Consequence)" "FOOS'un en anlık, duygusal şarkılarından biri" (Vulture), "hayranların bildiği ve sevdiği her şeyi sunuyor" (Revolver) ve daha fazlası gibi övgüler alan "Rescued" şarkısını takip ediyor.


"Rescued" parçası hakkındaki haberimiz : https://www.kritikzine.com/post/foo-fighters-tan-yeni-%C5%9Fark%C4%B1-alb%C3%BCm-duyurusu


FOO FIGHTERS'ın geçen yıl boyunca katlandığı her şeye acımasızca dürüst ve duygusal olarak ham bir cevap niteliğindeki "But Here We Are" müziğin, arkadaşlığın ve ailenin iyileştirici güçlerinin bir kanıtıdır.


Yapımcılığını Greg Kurstin ve FOO FIGHTERS'ın yaptığı "But Here We Are", neredeyse eşit ölçüde on birinci FOO FIGHTERS albümü ve grubun yeni hayatının ilk bölümü. FOO FIGHTERS'ın 1995'teki çıkışının naifliğine son derece kanalize olan, onlarca yıllık olgunluk ve derinlikten ilham alan "But Here We Are", 28 yıl önce onları bir araya getiren müziğe sığınan kardeşlerin sesi , hayatın devam etmesiyle ilgili olduğu kadar da tedavi ediciydi.Albümle ilgili gelecek diğer haberler için takipte kalın.


"But Here We Are" çalma listesi:


01. Rescued 02. Under You 03. Hearing Voices 04. But Here We Are 05. The Glass 06. Nothing At All 07. Show Me How 08. Beyond Me 09. The Teacher 10. Rest


"Under You" isimli parçayı aşağıdan dinleyebilirsiniz.







0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page