top of page
  • Yazarın fotoğrafıdenizkivilcim636

Fortnite, Avenged Sevenfold Temalı Harita Çıkardı!

Avenged Sevenfold, Fortnite ekibiyle iş birliği yaparak, oyun için "We Love You" şarkısının müzik videosunu temel alan yeni bir harita duyurdu.


Grup, sosyal medyada yayınladıkları bir açıklamada, "herkes için ücretsiz" yeni bir haritanın oynanabileceğini ve söz konusu haritanın "We Love You" müzik videosundan ilham aldığını açıkladı. Açıklamada şunları yazdı:


"@Fortnite / UEFN, içerik oluşturucuların ve sanatçıların topluluklarıyla yeni ve heyecan verici yollarla etkileşime geçmek için kullanılabilecek bir platformdur. 'We Love You' müzik videosunu temel alarak 'herkes için ücretsiz' tarzda bir harita oluşturduk. Bu fırsatı heyecan verici buluyoruz ve bu platformdan yararlanan ilk gruplardan biri olmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki aylarda diğer oyunların yanı sıra bir sosyal merkez de yayınlayacağız. Diğer hayranlarla oynamak, turnuvalar oluşturmak, easter egg'leri bulmak ve hataları bildirmek için Discord'a katılın. Grup tüm hafta sonu orada çalacak. Bu çok yeni ve harika bir şeyin başlangıcı ve bu süreçte bize yardımcı oldukları için Epic ekibine teşekkür etmek istiyoruz. Atlayın, eğlenin ve birkaç kill alın.


– Haritayı bulmak için Fortnite'ın ana sayfasına gidin – 'Avenged' yazın veya arama çubuğuna 8766-6365-6885 kodunu kullanın – Hazır olun."


Harita şimdiden bir çok YouTube kanalı tarafından paylaşıldı. Aşağıda haritadan kesitler görebilirsiniz.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page