top of page
  • Yazarın fotoğrafıguneygizem

'Game of Thrones' Oyuncusu, Marilyn Manson'a Cinsel Saldırıdan Dava Açtı

Güncelleme tarihi: 4 May 2021



Şubat ayında, Game of Thrones oyuncusu Esme Bianco, Marilyn Manson tarafından cinsel taciz iddialarıyla öne sürülen birkaç kadından biriydi. Şimdiyse Bianco, Manson'a karşı yasal işlem başlattı. Elde edilen belgelerde Bianco, müzisyen tarafından ilişkileri boyunca uyuşturulduğunu, işkence gördüğünü ve tecavüze uğradığını iddia ediyor.


Bianco, Şubat ayında Manson aleyhindeki iddialarını açıklarken, "Temelde bir mahkum gibi hissettim. Konuştuğum kişi tamamen onun tarafından kontrol ediliyordu... Ailemi dolapta saklanarak aradım." cümlelerini kurmuştu. Şubat ayında ileri sürülen iddiaları yineleyen belgeler başka olayları da içeriyor...


2009 yılında, Manson, "I Want to Kill You Like They Do in the Movies" şarkısı için bir video çekmek istemiş ve onu Los Angeles'a davet etmiş. Bianco, bu süre içinde kendisine uyuşturucu, alkol verildiğini, şiddete ve tecavüz tehditlerine maruz kaldığını dile getirmiş. Ayrıca kırbaçla dövüldüğünü ve ona elektrik verdiğini de iddia ediyor. Oyuncu, bu eylemlerin hepsinin müzik videosu çekiminin bir parçası olduğuna inandırılarak gerçekleştirildiğini belirtmiş. Manson'ın, Bianco'yu bıçakla kesiklere maruz bırakıp, fotoğrafladığı da iddialar arasında.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page