top of page
  • Yazarın fotoğrafıBeyza Türedi ✪

Gibson, Gibson Records’u Duyurdu!

Gibson plak işine giriyor.

127 yaşındaki marka Nashville'den yeni bir plak şirketi olan Gibson Records'u piyasaya sürdü. Girişim, Gibson Records'un yayınları için etiket hizmetleri ve dağıtım sağlayacak olan BMG ile stratejik bir ortaklık içeriyor. •BMG Rights Management, Almanya merkezli uluslararası bir müzik şirketi. Müzik yayıncılarının ve kayıt şirketlerinin faaliyetlerini birleştirir.

Ayrıca şirket, The Rolling Stones, The Cranberries, David Bowie, Roger Waters, Iggy Pop, Blondie Lenny Kravitz, Morrissey gibi isimleri de bünyesinde bulunduruyor.•


Şirket tarafından piyasaya sürülen ilk albüm, Slash With Myles Kennedy & the Conspirators'ın gelecek yılın başlarında piyasaya sürülmesi planlanan yeni albümü olacak.


Uzun süredir Gibson marka elçisi olan Slash yaptığı açıklamada, "Yeni Gibson Records'un ilk sürümü olmak bir onurdur" dedi. "Ortaklığımızın zirvesi kesinlikle bu ve Gibson ile çok uzun süre yakın çalıştıkları için, sanatçılarını yaratıcı bir şekilde gerçekten destekleyen bir etiket olacaklarını biliyorum. Sadece ben değil, birlikte çalışmayı seçtikleri tüm sanatçılar. Bu mükemmel. "


0 yorum

Rock ve Metal Haberleri İçin Abone Olun!

  • White Facebook Icon
  • Instagram - Beyaz Çember

RÖPORTAJLAR

LİSTELER

YENİ ÇIKANLAR

ALBÜM KRİTİKLERİ

HAKKIMIZDA

Rock metal haberleri, röportajları, albüm incelemeleri içeren güncel müzik portalı

Kritikzine 2024 by Kritik Records © Tüm Hakları Saklıdır

bottom of page