top of page
  • Yazarın fotoğrafıvedatdogancan ✪✪

GOJIRA FRONTMANI JOE DUPLANTIER METALLICA HAKKINDA KONUŞTU!


Loudwire'ın haberine göre, Gojira frontmani Joe Duplantier, Metallica grubunun hayatına olan büyük etkisi ve bu konudaki minnettarlığı hakkında konuştu. Bir müzisyen olarak kariyerini Metallica'ya borçlu olduğunu ifade eden sanatçı, Metallica'nın "Fade To Black" şarkısının gitarla çalmayı öğrendiği ilk şarkı olduğunu belirtti. Ancak Metallica ile olan bağı bununla da sınırlı kalmıyor.


Joe Duplantier'in karısı ile tanışma hikayesi de Metallica ile birlikte çıktıkları Avrupa turu esnasında Lars Ulrich ile Litvanya'daki bir barda oturdukları güne dayanıyor. Bu konu hakkında "Bence bu çok güzel bir hikaye, çocuklarıma her zaman anlatıyorum. Lars onların vaftiz babası ve eğer o olmasaydı karımla tanışamayacağımı ve şu anda çocuklarıma sahip olamayacağımı biliyor. Çünkü bize bir barda buluşmayı teklif eden oydu, özel bir barda, ve ortaya çıktı ki o bar eşimin gitmeyi en sevdiği favori mekanıydı." dedi.


Metallica'nın kendisine verdiği ilham konusunda " Metallica bana çok şey kattı. İlham... Bir noktada onlar gibi olmak istedim. Gençlik yıllarımda onların müziğine aşıktım. Bana gerçekten çok ilham verdiler, lise yıllarımı atlatmamı ve sonucunda benim bugünkü hayatıma ulaşmamı sağladılar, müzik hayatı yolculuğuma." ifadelerini kullandı.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page