top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

İstanbul Çıkışlı ROTS, Yeni Albümü "Müstehak"ı Yayınladı!


Geçtiğimiz günlerde yeni albümünden "Kum" şarkısını yayınlayan İstanbul çıkışlı rock grubu ROTS, ilk stüdyo albümü "Müstehak"ı tüm dijital platformlardan dinleyicisiyle buluşturdu.


Albümle ilgili olarak grup Kritikzine'e;

"Beste yapalım diye kurulduğumuzdan bu yana albüm çıkarma idealimiz hep vardı. Sadece ne zaman ve nasıl olacağını bilmiyorduk. Yıllar boyunca şarkı yazmaya çalıştık, yaptıklarımızı beğenmedik de ama düşe kalka içimize sinecek bir şeyler çıkarmayı başardık. Bu albümün arkasında 7 yıllık birikmişlik, yaşanmışlık ve duygular sürüklenerek geliyor. Umarız buraya kadar çekip getirdiğimiz tüm bu şeylerle sizlere de dokunabiliriz. "

açıklamasında bulundu ve devam etti;


"Ayrıca, albümün 2021’deki kayıt sürecinde Taşoda Stüdyosu'nu bize açan BÜMK'e, kayıt alımında Taşoda Stüdyosu'nda bize yardımcı olan Göktuğ Bora’ya ve Berkin Gürcan’a, ekipman destekleriyle bize arka çıkan Ahmet Sarıalemdaroğlu’na ve Selçuk Kocabıyık’a yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.
Tüm bu süreçte bizi albüm nerde hadi artık diye sıkıştıran dostlarımıza, bizleri her daim destekleyen ailelerimize oktavlar dolusu sevgiler."

8 şarkıdan oluşan "Müstehak"ı şimdi aşağıdan dinleyin;






0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page