top of page
  • Yazarın fotoğrafıBeyza Türedi ✪

JINJER, Yeni Albümü "Wallflowers"ı Yayınladı!

Ukraynalı grup JINJER, yeni albümü “Wallflowers”ı yayınladı. JINJER'in bu albümünde her zamanki geniş seslerinin dışında özellikle "Wallflower" şarkının psychedelic alt tonlarla beslenmiş olması ve farklı, iddialı şeyler denemiş olmasını görmek heyecan verici. Albümün Ukrayna'dan ve pandeminin son yılındaki şaşırtıcı ve zor olaylardan esinlenerek bugüne kadarki en ciddi sert albümü diyebiliriz.


Shmayluk'un kendi ruhunun daha derin ve karanlık taraflarını keşfetmesini, aynı zamanda büyüyen ününün baskılarını tartıştığını gören, derinden içe dönük bir albüm olan "Wallflowers", başından sonuna kadar dünyanın son 1 buçuk yıldaki kaosunu ve alt üst olmasını bize yansıtıyor.


Albümdeki 'Dead Hands Feel No Pain' ve 'As I Boil Ice' parçaları da özellikle şiddettli rifleri ile dikkat çekiyor ve mutlaka canlı performanslarda bekleyeceğimiz şarkıların arasında yer alıyor.


Grup, aynı zamanda albümde bulunan şarkılardan biri olan ve albümle aynı adı taşıyan "Wallflower"ın müzik videosunu da 26 Ağustos’ta yayınlamıştı.


"Wallflowers"ı Şimdi Dinleyin! / Parça Listesi;


Kritikzine Değerlendirme: 8 / 10

★★★★★★★★☆☆

1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page