top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Kafamda Kurduklarım, Yepyeni Teklisi "Son Kez"i Yayınladı!


Indie ve Shoegaze öğelerini harmanlayan Kafamda Kurduklarım, Şubat ayında yayınladıkları ilk teklileri olan "Herkese Benden Bira"dan sonra yeni şarkılar üzerinde çalışıyor. 1 Nisan'da "Son Kez" adlı ikinci teklilerini yayınlayan grup, ikinci tekliden kısa bir süre sonra da EP yayınlayacak.


Grup üyeleri yeni şarkı hakkında şunları söylüyor:

"Son Kez ilk ortaya çıktığında bütün grup olarak heyecanlandık. İstediğimiz bütün öğeleri harmanladığımız bir şarkı oldu. Grubun müzikal bağlamda çizgisini belirten bir şarkı olduğunu düşünüyoruz."

İkinci teklileri ardından arayı açmadan yayınlayacakları EP'lerini dinleyicelere Mayıs ayında sunacak. 5 şarkıdan oluşacak olan EP, renkli gitar tonlarıyla dinleyicilerine Türkçe Shogaze ve İndie Rock deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Kafamda Kurduklarım, daha yeni hayata geçirilmiş bir proje olmasına rağmen, üretkenlik bağlamında dinleyicilerine yeni şeyleri sürekli sunacağının sözünü veriyor ve aynı zamanda konserlere de en kısa zamanda başlayacaklarını ve dinleyicilerle tanışmak için sabırsızlandıklarını aktarıyor.


Yeni tekli "Son Kez"i şimdi aşağıdan dinleyin;


Kafamda Kurduklarım Instagram hesabı:


Herkese Benden Bira adlı teklilerini bu linkten dinleyebilirsiniz:


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page