top of page
  • Yazarın fotoğrafıAleyna Tuncer

KISS, Veda Turunun Son Performanslarında, "Dijital Avatar" Olarak Devam Edeceklerini Duyurdu



Kiss, 2 Aralık Cumartesi gecesi Madison Square Garden'da çıktıkları sahnede, performanslarına bundan böyle "Dijital Avatar" olarak devam edeceklerini duyurdu.


Kiss'in aktif son kadrosu sahneden indikleri anda "Sanal Kiss", "God Gave Rock And Roll To You" isimli parçalarına başladı. Stanley, dinleyicilere; "Bir yolun sonu, farklı bir yolun başlangıcıdır. Nereye giderseniz gidin bizi hep farklı şeylerle göreceksiniz. Rüyalarınızda görüşeceğiz." dedi.


Simmons ise "Teknoloji, bizi daha önce hayal bile edemediğimiz yerlere götürüp daima genç ve ikonik olmamızı sağlayacak. Bu teknoloji, Paul'ü hiç olmadığı kadar yükseltecek." şeklinde konuştu.


Kiss avatarları: Demon, Starchild, Catman, Spaceman adlarıyla "Süper Kahraman" versiyonları olarak tasvir edilecek. Avatarların çıkış noktası, finanse ve üretimini sağlayan İsveç şirketi Pophouse Entertainment. Şirket CEO'su Per Sundin, bu teknolojiyle Kiss'in mirasını "sonsuzluğa" taşımaya olanak sağladığını ifade etti.


Kiss yalnız bu teknolojik gelişmelerle yetinmeyip, Vegas'ta bir Kiss müzesi, Kiss gemi turları, yakında çıkartılacak film ve çizgi dizileri ile de unutulmamak için birçok girişimde bulunuyor.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page