top of page
  • Yazarın fotoğrafıBeyza Türedi ✪

KREATOR, 2025'in Başlarında Yeni Albüm Kaydedecek


Mille Petrozza, KREATOR'un grubun bir sonraki albümünü kaydetmeye başlamak için 2025'in başlarında stüdyoya gireceğini doğruladı. KREATOR'un on beşinci stüdyo albümü "Hate Über Alles" Haziran 2022'de yayınlanmıştı.


56 yaşındaki Alman doğumlu müzisyen, 27 Aralık Çarşamba günü sosyal medya üzerinden paylaştığı yıl sonu mesajında, KREATOR'un yeni yıl dileklerini ve grubun bazı planlarını açıkladı.



"2023'ü düşünmek için biraz zaman ayırmak istiyorum. KREATOR için harika bir yıl oldu. Harika gösteriler yaptık ve gezegendeki en büyük ve en iyi metal festivallerine davet edildik. Toplam 85 konserde, Dünyanın her yerindeki arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Arjantin ve Kosta Rika'da çok hastalandım ama oradaki hayranlar, hayal edilebilecek en kötü gribe rağmen beni enerjileriyle konsere taşıdılar.


"Bu koşu sırasında birlikte yarattığımız tüm o büyülü anlardan bir an seçmek zor. Siz, hayranlar her yerde harikaydınız! Metal camiasının bir parçası olmak beni mutlu ediyor ve gururlandırıyor.


"Ama tahmin edin ne olacak? 2024 daha da iyi olacak! Klash Of The Titans'ı Japonya, Avustralya, Hindistan, Endonezya, Tayland, Çin'e getirerek yıla başlıyoruz ve yıllar sonra Malezya ve Singapur'daki hayranlarımızı tekrar ziyaret edeceğiz. Bu programların çoğunda @inflames'ten arkadaşlarımız da bize katılıyor.

"Ocak ayında Avrupa Horde'larımız için BÜYÜK bir duyuru olacak. Henüz ayrıntılar hakkında konuşamam ama size şunu söyleyeyim: hiçbir thrash metal manyağı hayal kırıklığına uğramayacaktır!


"Ayrıca başka bir Kuzey Amerika turnesi üzerinde çalışıyoruz, artı bir sonraki kaydımızı 2025'in başında kaydetmeyi planlıyoruz çünkü ben konuşurken yeni KREATOR müziği üzerinde çalışıyorum!


"Aynı zamanda yönetmen Cordula Kablitz Post tarafından hazırlanan sinematik belgeselimiz de 25'te gelecek.”


"Bu yıl sona yaklaşırken enerjiniz, desteğiniz, gösterilerde şarkılarımıza eşlik ettiğiniz, en çılgın çukurları başlattığınız ve 2023'te gittiğimiz her yerde sihir yarattığınız için size teşekkür etmek istiyorum.

"Dünya alevler içinde ama biz biriz!


Barış, 🖤🌱💚🤘🏻

Mille Petrozza



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page