top of page
  • Yazarın fotoğrafıAleyna Tuncer

Lamb of God'dan Yeni Single "GRAYSCALE" !

Lamb of God son albümleri Omens' ın yayınlanmasına kısa bir süre kala, albümün bir başka ağır parçası olan "Grayscale" ı paylaştı!



Grayscale daha önce yayınlanmış Nevermore ve Omens'ı takip ederek, yeni albümün üçüncü parçası olarak yerini aldı. Ağır riffler, şiddetli perküsyon ve vokalist Randy Blythe'ın klasikleşen kaba çığlıklarının beraberinde parçada şiirsel bir anlatı mevcut. Yeni albümden bahseden gitarist Willie Adler, "Grayscale, yüzünüze bir tokat gibi geliyor, biraz da hardcore hissi veriyor. Temelde kaydı yazmayı bitirmiştik ve bu şarkının Lamb adına olmayacağını düşünerek yazdım. Kontrol etmesi için yapımcımız Josh Wilbur'a gönderdim ve o da 'Mükemmel, kayıt için ihtiyacımız olan son şarkı bu!' diye yanıt verdi."

Albümün tamamı Epic Records'a 7 Ekim'de düşecek. Aralık ayında grup, Kreator, Thy Art Is Murder ve Gatecreeper ile özel konuk olarak, State Of Unrest turlarının İngiltere ziyareti için yola çıkacak.


Grayscale Şarkı Sözleri:

"There's a war going on inside my head Shadows sewn of golden thread I sip the sweetest tastes until their bitter ends I feel the greatest love inside the worst revenge Cold rain falls on my face and the light in my hand I’m turning inside out, I don't know who I am And do I want it to stop?
Grayscale eyes slide from black to white Lived through dark days, stillness in a crashing wave Died in bright nights, fall into an angry sky Grayscale eyes slide from black to white In a grayscale tide
There's a war going on inside of me Questions echo endlessly I paid a thief to steal away my one escape I bought a broken mirror just to try and see my face Cold winds blow from the hills, there’s eyes on my back In sinking shifting sands, I don't know where I am
Grayscale eyes slide from black to white Lived through dark days, stillness in a crashing wave Died in bright nights, fall into an angry sky Grayscale eyes slide from black to white In a grayscale tide
I thought I'd know better now, the world is upside down I thought I'd know better now, the weight is crashing down
Grayscale eyes slide from black to white Lived through dark days, stillness in a crashing wave Died in bright nights, fall into an angry sky Grayscale eyes slide from black to white In a grayscale tide. "
Grayscale Klip:


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page