top of page
  • defne ergenoglu

Miley Cyrus neden Metallica’nın “Nothing Else Matters” şarkısını seçti?



Miley Cyrus’un “Nothing Else Matters” cover’ını duymayan kalmamıştır. Şarkıya inanılmaz bir yorum katarak ilk defa Glastonbury Festivali’nde söylediği şarkıyla uzun süre gündemde kaldı. Miley, Lars Ulrich ile yaptığı röportajda bu şarkıyı seçmesinin sebebini anlattı.


Röpörtaj sırasında pandeminin başlangıcından bu yana sahne deneyimlerini ve bu deneyimlerin zorluklarını paylaştılar. Bu da Cyrus’ın 2019 Glastonbury konserini ve “Nothing Else Matters”ın ilk canlı performansını gündeme getirdi. Ulrich’in Miley’e bu şarkıyı neden festival kalabalığı önünde söylediğini sorması üzerine Miley: “Gittiğim her yere götürdüğüm iki defterim var. Biri ahlakım, değerlerim, amacım, potansiyelim, yeteneklerim ve taahhütlerimle dolu -başkalarına ve kendime. Oraya sürekli bir şeyler yazıyorum.”


"Geçenlerde, sorunuzla ilgili olarak duyduğum çok akıllıca bir şey yazdım. Sözlerin nasıl bir şarkının en çok yankılanan yönlerinden biri olduğu ve bir dinleyicinin bir şarkıyla neden bağ kurduğuyla ilgiliydi. ve meydan okumak, yani şimşek ile şimşek böceği arasında hiçbir fark olmadığını söylemek. Ama arada büyük bir fark var" diye devam etti.


Cyrus, “‘Nothing Else Matters’ın ardındaki duyguyu düşündüğümde, tamamen benim ahlakım ve değerlerim ile örtüştüğünü anladım" dedi. “Şarkıyı dinlediğimde ve Glastonbury’de çalacağımı duyduğumda çalmayı hayal edebildiğim tek şarkı buydu."


Miley aynı zamanda Black Album şarkılarından birini coverlamış olmanın verdiği gururu ve mutluluğu da anlattı.


Eylül’de ise Metallica ve Miley güçlerini birleştirerek The Howard Stern Show’da “Nothing Else Matters” performanslarını izleyicilere sundular.


Umarız Miley’nin akıl almaz sesini daha birkaç metal şarkısında duyabiliriz.


Canlı performansı dinlemek için:




1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page