top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Paramore, Yeni Şarkısı "The News"i Müzik Videosuyla Birlikte Yayınladı!


Paramore, 10 Şubat'ta yayınlayacağı yeni albümü "This Is Why"dan ikinci yeni şarkısı "The News"i müzik videosuyla birlikte yayınladı.


Apple Music 1'de Zane Lowe ile konuşan Hayley Williams, The News'in arkasındaki ilham ve anlam hakkında şunları söylüyor:

"Şahsen, 'Tamam' gibiydim. Biz tipik olarak politik bir grup değiliz' ve bu sadece politik bir şarkı ya da sadece politik bir albüm değil. Yaşadığımız yerin, konumlandığımız yerin her zaman gerçek olmadığını anlıyorum. Ve kendi topluluğumuzun üyeleri olmak, ailelerimizle tekrar yüz yüze olmak ve yerel topluluğumuza bir şekilde bağlanmak, vatandaş olmak, şahsen oy vermek, tüm bunlar için evde dört yılımız var, değil mi? Ama bu, yetişkinler olarak bununla ilgili ilk gerçek deneyimimizdi. Öyleyse, belki de hayatlarımız en acı gerçekleri yansıtmazken, bir grup insanın 2022 veya 2020'de yaşamanın ne kadar zor olduğu konusunda sızlanmalarını kim duymak ister? Ama bence bunun diğer yüzü, gerçekten iyi şeyler yapmak istemek ve sanatçılar olarak zamanı yansıtmak istemek ve platformumuzu kullanabilecek kadar onunla birlikte olmak istemek. Nasıl görmezden gelirsin? Nasıl hiçbir şey söylemezsin?"

Paramore, "The News" Video


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page