top of page
  • Yazarın fotoğrafıKubilay Mehmet Batur

Pierce the Veil yeni albümünün başlık şarkısı "Jaws of Life"ı yayınladı!

Kendilerine has modern post-hardcore tarzlarıyla metal severlerin kolektif müzik hafızasında bıraktığı iz ile imajını canlı kılan Pierce the Veil kemik hayran kitlesini sevindirmeye devam ediyor. Albüm ilk olarak, tenorlüğüne rağmen tiz screamleriyle dinleyicinin gönlünde taht kurmayı başarmış grubun frontmeni Vic Fuentez tarafından 5 Temmuz 2018 tarihinde sosyal medya üzerinden müjdelenmişti.


Şubat 2019'da resmiyete kavuşan bu duyuru 13 Nisan 2020 Hold On Till May parçaları için çektikleri ev performansı kliplerinde Mike Fuentes'in de yer alması hayranlarının kafasında yeni albümde Vic'in küçük kardeşinin yeni albümde yer alacağı konusunda umut vaad etmişti ki, 24 Ağustos'ta Vic bu beklentinin gerçekleşmeyeceği ve Mike'ın 2017'de gruptan ayrıldığının ve tekrar dönmeyeceğini açıklamasıyla son bulmuştu.


1 Ekim 2022 tarihinde Pass the Nirvana teklisinin yayınlanmasıyla müjdeledikleri albüm, 11 Kasım 2022'de ikinci tekli Emergency Contact'in yayınlanmasının ardından, yeni Jaws of Life'ın 10 Şubat 2023'de piyasaya sürüleceği artık netlik kazanmıştı.


İşte Jaws of Life!



Bonus (dedikodulara sebep olan o ev performansı):



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page