top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Scowl, yakında çıkacak olan "Psychic Dance Routine" EP'sinden başlık parçasını yayınladı!


Scowl, yeni EP'leri 'Psychic Dance Routine'den başlık parçasını yayınladı.

Kaydın 7 Nisan'da Flatspot aracılığıyla yayınlanmasından önce Psychic Dance Routine videosunu şimdi aşağıdan izleyebilirsiniz.



Vokalist Kat Moss, single'ın ardındaki anlamı şöyle açıklıyor: “Kendimin 'performans' yapan versiyonu olarak tüketilmeye bakış açım dramatik bir şekilde değişti ve aynı anda her zaman kabul etmeyen bir dünyada kadınsı bir sanatçı olma deneyimiyle boğuşuyor.

Bakış açılarını lirik olarak ileri geri değiştirmek için çaba sarf ettim çünkü bunun iletmeye çalıştığım mesaj üzerinde en fazla etkiye sahip olacağını hissettim. En basit haliyle, kimsenin beni köşeye sıkıştırarak kim olduğuma dair algısına kaptıramayacağını ve benim de uğraşmam gereken kendi pisliğim olduğunu açıklıyorum. 'O' kelimesini kullanarak, aynı zamanda kadınsı bir deneyimden bahsettiğimi açıkça ortaya koyuyorum. "Kontrolünüzü kontrol edemiyorum, vereceğim sevgiyi düşünün", dinleyiciye üzerimdeki hakimiyetinden vazgeçmesi için yalvarıyorum ve gerçekten olduğum ciddi ve savunmasız kişi olmama izin verip vermeyeceklerini sorgulamam."


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page