top of page
  • Yazarın fotoğrafıAleyna Tuncer

SLEEPING WITH SIRENS "COMPLETE COLLAPSE" ADLI YENİ ALBÜMLERİNİN DETAYLARINI PAYLAŞTI

Albümde yer alan "Crosses" adlı tekliyi oldukça seveceğinizi düşünüyorum. Albüm, Sumerian Records aracılığıyla 14 Ekim'de piyasada olacak.



Albümdeki şarkıların listesi ise şu şekilde:

  1. Tyrants

  2. Complete Collapse

  3. Crosses (konuk Underoath grubundan Spencer Chamberlain)

  4. Family Tree

  5. Let You Down (konuk Charlotte Sands)

  6. Be Happy (konuk Royal & The Serpent)

  7. Us (konuk Dorothy)

  8. CTRL + ALT + DEL

  9. Bloody Knuckles

  10. Mr. Nice Guy

  11. Apathetic

  12. Grave

Grubun Spencer Chamberlain ile beraber çıkaracağı "Crosses" parçası enerji dolu, büyüleyici ve kaotik duruyor. Grubun vokali Kellin Quinn söz konusu parça hakkında düşüncelerini şöyle ifade ediyor:


"Bence yeni albümümüz için harika bir açılış teklisi! Bana göre şarkı insanın kendisini bir başkasının üzerinde görmemesi gerektiği ile alakalı. Herkes çok uğraşıyor ve bence birbirimize destek olabiliriz! Herkes mükemmelmiş gibi davranıyor, bu şarkı da aslında herkesin mücadele içinde olduğunu ve her şeyin üstesinden gelebileceğimizi anlatıyor!"


Kellin Quinn ayrıca Spencer Chamberlain ile çalışmanın bir onur olduğunu söylüyor.


"'Crosses' parçası için çekilen klibin ağır konuların yarattığı kaygıyı ortadan kaldırarak beni rahatlatmasını istedim. Her konuda bu kadar ciddi olmak zorunda değiliz. Klibin çekim süreci acayip eğlenceliydi, Brian Cox konseptimi aldı ve gerçekten harika bir klip çekti.


Eğer "With Ears to See and Eyes to Hear" parçasını sevdiyseniz bu tekliye bayılacaksınız! Coşun! Çıldırın! Çünkü albüm muhteşem olacak!


Bahsi geçen videoyu izlemek için:



Grubun daha önce çıkarmış olduğu ve yeni albümde kendine yer bulacak bir diğer parçası "Bloody Knuckles"ı dinlemek için ise:



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page