top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Super Bowl Halftime Show'da Yer Almış Rock Yıldızları


NFL'de Super Bowl heyecanı yaklaşıyor! 13 Şubat Pazar gecesi gerçekleşecek olan finalde Cincinnati Bengals ve Los Angeles Rams takımları kozlarını paylaşacak. Biz de Super Bowl'a hazırlanırken sizler için Halftime Show'da sahne alan rock yıldızlarının unutulmaz performanslarını ele aldık. Hazırsanız başlayalım..


The Rolling Stone - 2006 Super Bowl

Mick Jagger ve The Rolling Stones'un 2006 yılındaki şovu, sadece üç şarkı söylemelerine rağmen büyüleyici bir performanstı. Grup, "Start Me Up,” “Satisfaction" ve "Rough Justice" şarkılarıyla unutulmaz bir Halftime Show yaşattı.


Aerosmith - 2001 Super Bowl

NSYNC'in " Bye Bye Bye " performansıyla başlayan 2001 Super Bowl Halftime Show, Aerosmith'in " I Don't Want to Miss a Thing " performansıyla devam etti. Şovun sonunda Aerosmith'in " Walk This Way " performansına Britney Spears'de katılarak bizlere unutulmaz bir halftime show yaşatmıştı. Ayrıca Nelly ve Mary J. Blige de performans gösterenler arasındaydı.


RED HOT CHILI PEPPERS - 2014 Super Bowl

2014 Halftime Show'da Bruno Mars fırtınası eserken, Red Hot Chili Peppers'da özel konuk olarak geceye damga vurdu. Grup, sevilen şarkısı "Give It Away" ile milyonlara eğlenceli anlar yaşattı.


SLASH - 2011 Super Bowl

2011 yılında Slash'in Halftime Show'da yer alacağını öğrenen hayranlar kısmen de olsa hayal kırıklığına uğradıkları bir performans ile karşılaştılar. The Black Eyed Peas, Usher ve Slash'in yer aldığı ara şov eleştirmenlerden olumsuz yorumlar aldı ve The Rolling Stone tarafından "Tüm Zamanların En Kötü Ara Şovu" olarak tanımlandı. Ancak yine de Slash hatrına bu listede olması gerektiğini düşünüyoruz.


THE WHO - 2010 Super Bowl


NO DOUBT & STING - 2003 Super Bowl


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page