The Radicant’ın İstanbul Konserine İki Türk Müzisyen Konuk Oldu
- ozdegokbayrak ✪

- 4 saat önce
- 1 dakikada okunur

Anathema grubunun kurucu üyelerinden Vincent Cavanagh’ın solo projesi The Radicant, bu akşam İstanbul’da IF Beşiktaş’taydı. Bu konserde iki özel konuk daha yer aldı: Mert Pekdumaner ile Anathema Tribute - Deep grubunun gitaristi Barış Oktay. Gecenin süprizi ise Barış Oktay’ın The Radicant ile birlikte sahnede yer almasıydı! Barış Oktay, Türkiye’deki Anathema dinleyicilerinin çok iyi bildiği Deep grubunun lead gitaristi olarak Vincent Cavanagh ile Anathema’nın Flying şarkısını çaldı.
Deep grubu ile Vincent Cavanagh arasında daha önce de bir temas vardı. Cavanagh, Anathema şarkılarının Türkiye’de Deep projesi ile sahneye yansıtılmasından memnun olduğunu grupla paylaştı. Deep’i takip ettiğini ve çalışmalarını takdir ettiğini grupla paylaşmıştı. İstanbul konseriyle birlikte bu bağ artık sahne üstüne de taşınmış oldu.
İşte bu özel geceden, Barış Oktay’ın sahnede Flying solosu ile bizleri hem gururlandıran hem de uzaklara alıp götüren o anlar..





Yorumlar