top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

The Rolling Stones, yeni albümü 'Hackney Diamonds'ı duyurdu ve 'Angry' single'ını paylaştı!


Şaka değil, dile kolay 60 yılı deviren rock efsaneleri, 18 yıl aradan sonra ilk kez yeni albümü 'Hackney Diamonds'ı 20 Ekim'de piyasaya sürüyor. Albümden yayınlanan yeni şarkı 'Angry' müzik videosuyla birlikte sizleri bekliyor.

Grup üyeleri Mick Jagger, Keith Richards ve Ronnie Wood, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ile Hackney Empire'dan sunulan bir canlı yayında Andrew Watt tarafından üretilen yeni kayıt hakkında konuştular. Yeni albümü açıklayan Mick Jagger şunları söyledi: "'Angry' adlı yeni single'ımızı ve yeni videoyu sunmak için buradayız. Bizim yeni albümümüz “Hackney Diamonds” da 20 Ekim'de çıkıyor.” Jagger daha sonra albüm hakkında şunları söyledi: "Büyülü olmak istemiyorum ama gerçekten sevmeseydik bu albümü çıkarmazdık. Bir kayıt yapmamız gerektiğini söyledik, kendimizi gerçekten seviyoruz. Bundan oldukça memnunuz, bu konuda büyük kafalı değiliz, ama umarım hepiniz beğenirsiniz.”

Ayrıca yeni kaydın eski davulcu Charlie Watts tarafından yazılan iki parça ile 12 parça olduğunu doğruladı ve grup, albümü 2023'ün ortalarına kadar tamamlamasını sağlamak amacıyla 2022'nin sonunda yeni şarkılar üzerinde çalışmaya başladı.


‘Hackney Diamonds’ Parça Listesi:

‘Angry’ ‘Get Close’ ‘Depending On You’ ‘Bite My Head Off’ ‘Whole Wide World’ ‘Dreamy Skies’ ‘Mess It Up’ ‘Live By The Sword’ ‘Driving Me Too Hard’ ‘Tell Me Straight ‘Sweet Sound Of Heaven’ ‘Rolling Stone Blues’

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page