top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

WARGASM yeni single'ı "Bang Ya Head" için Fred Durst ile iş birliği yapıyor! Şarkıyı şimdi dinleyin.


İngiliz electro-punk, nu metal, hardcore ikilisi WARGASM, Limp Bizkit efsanesi Fred Durst'un yer aldığı yeni single'ı 'Bang Ya Head'i yayınladı. Parça, ikilinin 27 Ekim'de çıkacak olan ilk albümü Venom'dan alınmıştır.


Sam Matlock, Fred ile çalışmanın yanı sıra şarkının arkasındaki anlamı da ortaya koyuyor: "Barlarda çalışırken, yaşamanın bize ne kadara mal olduğu ve ne kadar az para kazandığımız beni her zaman deli etti. Dünyalar çıldırıyor ve her şey çok pahalı hale geliyor - nasıl bir hayat satın almalıyız? Şanslı olana kadar bu sadece bu kabus döngüsü. Kafanı tekrar tekrar bir tuğla duvara vurmak gibi - boynunu kırana kadar kafanı vurursun. Bu enerjiyi aldık ve Los Angeles'taki arkadaşımızın evinde bir gitara koyduk, sonra komşuların çok sinirlenmemesi için bir yerde bir banyoda bir mikrofona koyduk, sonra tek Fred Durst'a katılmak isteyip istemediğini sorduk ve o da katıldı - şimdi bu canavarlığa sahibiz. Bunu duymak için çok uzun zamandır bekliyorduk..."


Kısa Not: Alternative Press, grubu 2020'lerin nu metal dalgasının belirleyici bir parçası olarak listeledi ve NME onları 2021'in gelişmekte olan önemli sanatçılarından biri olarak listeledi Çift ayrıca 2021'de Heavy Music Awards'da "En İyi Birleşik Krallık Atılımı"nı eve götürdü ve Kerrang'dan geniş beğeni topladı.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page