top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Haárps, "Overdosed" İsimli Yeni Teklisini Yayınladı!


2011 yılında Rusya-Moskova'da kurulan  ve 2022 de İstanbula taşınan Haárps grubunun, 5 "Overdosed" isimli yeni teklisi yayınlandı.

İstanbul, Türkiye'ye yerleşerek müzik üretmeye etmeye devam eden Haárps, "Overdosed" adlı yeni single, grubun elektronik müzik yapımcısı Skaen ile ortak işbirliğinin bir meyvesidir. Bu eser, grubun nasıl ses evrimini geçirdiğini ve sert sound ile duygusal  müzikleri yaratma konusundaki yeteneğini sergiliyor.


Büyüleyici canlı performansları ve sürekli genişleyen soundu ile Haárps, alternatif müzik

sahnesinde yakın bir zamanda izleyicileri büyülemeye ve kalıcı bir etki bırakmaya hazırlanıyor.

Alternatif müzik sahnesinde kendine özgü bir yol çizmeyi benimseyen grup, İlk dönemde bass/wave/synthpop/witch house kökleri ile muzikal kariyerine başlamıştır. Haárps daha sonra da müziklerinde daha karanlık lirik temalara yer vererek ve metal muzik unsurlarını kullanmaya başlamıştır. Sert gitar rifflerine rağmen, grup, imzası haline gelen synthpop vokal melodileri ve zengin, melankolik armonileri korumaya devam ediyor.


Sleep Token, Deftones ve Paradise Lost gibi isimlerden ilham alan "Overdose", sonsuz beklentiler ve hayal kırıklıkları arasında kaybolmuş bir ruhun kasvetli bir yansıması olarak yankılanıyor.


Şarkıyı şimdi aşağıdan dinleyin;



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page