top of page

Metaforya "Female Fronted Violence Festival"de Sahnede!

  • Yazarın fotoğrafı: Alp Doğancan ✪✪✪✪✪
    Alp Doğancan ✪✪✪✪✪
  • 1 gün önce
  • 1 dakikada okunur

Yerli melodic death metal temsilcisi Metaforya, Belçika’da düzenlenecek uluslararası Female Fronted Violence Festival’de sahnede alacak!


Yeni albümü “A Palace For One” için gün sayan ve geçtiğimiz günlerde yayınladığı "Waltz of Sultans" teklisiyle gündeme gelen Türk melodic death metal temsilcisi Metaforya'dan uluslararası sahne haberi geldi. Ekip, Belçika'nın Diest kentinde düzenlenecek olan Female Fronted Violence festivalinde sahne alacak.


Female Fronted Violence Festival, Avrupa’nın underground ekstrem metal gruplarını bir araya getirmesiyle ses getiriyor. Bu seneki kadrosunda ülkemizden Metaforya yer alıyor.


27 Kasım'da piyasaya sürülecek yeni albüm öncesi Avrupa metal sahnesiyle buluşacak olan grup, Belçika sahnesinde “Mortal World”, “Against the Dark Tide”, “Blood Moon” gibi bilinen parçalarının yanı sıra "Waltz of Sultans" gibi yeni çalışmalarını çalması bekleniyor.


Aynı zamanda son zamanlarda verdiği haberlerle sessizliğini bozan Metaforya, yayınladıkları tekli ve albüm duyurusu sonrası ilk sahnelerini Belçika ile gerçekleştiriyor, gelecek sahnelerinin nerede olacağı ise merak korusu. Avrupa yolcusu grubumuza şimdiden başarılar diliyoruz.

 
 
 

Yorumlar


Rock ve Metal Haberleri İçin Abone Olun!

RÖPORTAJLAR

LİSTELER

YENİ ÇIKANLAR

  • White Facebook Icon
  • Instagram - Beyaz Çember

Kritikzine 2026 © Tüm Hakları Saklıdır

ALBÜM KRİTİKLERİ

HAKKIMIZDA

Rock metal haberleri, röportajları, albüm incelemeleri içeren güncel müzik portalı

bottom of page