top of page
  • Yazarın fotoğrafıguneygizem

Metallica, Korn, Corey Taylor + Alice in Chains MoPOP Kurucuları Ödül Etkinliği


Seattle'daki Pop Kültür Müzesi, 2020 Kurucu Ödülü'nün sahibi olarak Alice in Chains'i seçti. Onuru kutlamak için sanal bir konser düzenlenecek ve onurluların performanslarının yanı sıra Metallica, Korn, Corey Taylor ve daha fazla isim performans sergileyecek.


Etkinlik sırasında öne çıkan sanatçılar, Alice in Chains'in seçilmiş şarkılarını işleyecek. Bahsedilen sanatçılara ek olarak, Billy Corgan, Duff McKagan, Mastodon, Dave Navarro, Taylor Hawkins, Soundgarden üyeleri, Chris Cornell'in kızı Lily Cornell Silver, Heart grubundan Ann Wilson, Nancy Wilson ve daha fazlası yer alıyor.


Ek olarak, Eddie Vedder, Sammy Hagar, Tom Morello ve diğer sanatçılar özel olarak sahneye çıkacak.


Alice In Chains basçısı Mike Inez, geçtiğimiz günlerde grup arkadaşlarıyla nihayet yeniden performans sergileme deneyiminden bahsetti. "Grupları ve hangi şarkıları çalmak için seçtiklerini duyuyorduk, bunun için gerçekten heyecanlıyız. Biz de herkes kadar şaşıracağız.”


Etkinlik 1 Aralık Salı günü MoPOP Facebook sayfasında, Amazon Music Twitch kanalında ve Amazon Music uygulamasında gerçekleşecek. Daha fazla ayrıntı için MoPOP web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page