top of page
  • Yazarın fotoğrafıHuanita

Ozzy Osbourne Yeni Albümünün Yarısını Tamamladı!



Ozzy Osbourne, bu yılın başlarında Ordinary Man'i yayınladıktan hemen sonra, başka bir albüm yapmak istediğini açıklamıştı. Belli ki pandemi bunun hızına biraz ara verdi, ancak yapımcı Andrew Watt Guitar World'e, albümünün yarısının bittiğini söyledi.


Watt, "COVID ve onu güvende tutmak için her şeyden zor oldu. Çalışmadan önce hepimiz her gün test yapıyoruz ve sadece ben, Ozzy ve ses mühendisimiz ortamda bulunuyoruz," dedi. "Bu yüzden bu sefer biraz daha uzun sürdü, ama harika çünkü calıştığımız albüm tutkunun hızlı bir aşk ilişkisi içinde yapılmış gibi, bu gerçekten inanılmaz."


"Ama bu sefer herkes biraz daha yavaş hareket ediyor ve biraz daha zaman alıyoruz. Ve şarkılar, içinde 8 veya 9 dakika gibi uzun şarkılar var, Ozzy '80'ler dönemine harika bir şekilde geri döndü. Bu gerçekten çılgın yolculuk bizim için. Bunun için gerçekten heyecanlıyım" diyerek ekledi.


Red Hot Chili Peppers'tan Chad Smith, Ordinary Man'de çalmıştı ve zaten Watt ile birkaç parçayı kaydetti. Metallica'dan Robert Trujillo, Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins'e ek olarak birkaç parçada çalıştı.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page