top of page
  • Yazarın fotoğrafıHuanita

Paul Stanley "End of the Road" Turu Sonrası Neden Devamının Mümkün Olmadığını Açıkladı

Final turlarının daha önce son tur olmadığını birçok Rock ve Metal gruplarında gördük. Ancak KISS'ten Paul Stanley, onların "End of the Road" turunun aslında grup için yolun sonu olmasının çok iyi bir nedeni olduğu konusunda ısrar ediyor ve basitçe cevaplıyor: "Artık devam etmek mümkün değil."


Paul Stanley, kendi yaşlarında bir şov sergilemenin fiziksel koşullarını, turne kariyerlerini tamamlama zamanının gelmesinin ana nedenlerinden biri olduğunu ortaya koyuyor. Rolling Stone'a konuşan Paul Stanley;


"Grup olarak turneye devam edemeyeceğimiz sonucuna vardık. Bu mümkün değil. Eğer kot pantolon ve tişört giyiyor olsaydık, bunu seksenlerimizde veya doksanlarımızda yapabilirdik ancak birkaç saat boyunca yaklaşık 40 ila 50 pound takım taşıyoruz. 'End of the Road' fikrinden şüphe duyan insanlar için onu daha gerçek kılan bir yaş faktörü var. "

Vokalist / gitarist, pandemi patladığında grubun "End of the Road" turunda 120 gösteri olduğunu ve geçen yıl turnelerin kapanması nedeniyle tarihlerin değişmesine rağmen, turu bitirmeyi planladıklarını da ekledi.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page