top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

JUDAS PRIEST'den Rob Halford, En Sevdiği 10 Albümü Açıkladı!


JUDAS PRIEST'den Rob Halford, Rolling Stone ile yaptığı son röportajında en sevdiği ilk 10 albümünü açıkladı. Halford'un favori albümler listesinde LED ZEPPELIN'in ilk albümü (1969), QUEEN - "Queen II" (1974), THE BEATLES - "A Hard Day's Night" (1964), THE ROLLING STONES - "Get Yer Ya-Ya's Out!" (1970), DEEP PURPLE - "Machine Head" (1971), THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE - "Axis: Bold As Love" (1967), David Bowie - "The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars" (1972) ve CREAM - "Disraeli Gears" (1967).albümleri yer aldı.


PANTERA'nın efsane albümü "Cowboys From Hell" hakkında ise Halford; "Dünyayı gerçekten sarsacağını biliyordum, ki bunu yaptı. Hepimiz grup hakkında çok güzel şeyler biliyoruz. Özellikle Dimebag Darrell'in o grubun arkasındaki itici güç olduğunu düşünüyorum." dedi.


JUDAS PRIEST demişken, grup bir sonraki stüdyo albümleri için çalışmalara devam ediyor. Grubun bas gitaristi Ian Hill, "Yeni albüm için materyallerin çoğu zaten yazıldı. Ancak ne zaman kaydederiz şuanlık bilmiyorum." dedi.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page