top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

SLASH, 2021'de Yeni GUNS N' ROSES Müziğinin Gelebileceğini Söylüyor!


SLASH, 2021'de hem GUNS N' ROSES hem de Myles Kennedy ile olan grubundan yeni albümler göreceğine dair iyimser olduğunu söyledi! Geçtiğimiz yaz karantina sürecinde verdiği röportajda SLASH, yeni müzik yazmaya ve GUNS N' ROSES için yeni şeyler yazmaya odaklandığını açıklamıştı.


Slash geçtiğimiz günlerde verdiği en son röportajında Cleveland.com'a ise "Yeni Conspirators albümünde bir hafta ön prodüksiyon yaptık ve 20 şarkı var ve gelecek yıl yeniden başlayacağız." dedi. Devamında, "Bu şeyleri yazmak ve demo yapmak için çok zaman harcadım. Ondan önce, Duff [McKagan] ve ben biraz jamming yaptık ve ayrıca Guns N' Roses kaydı üzerinde çalıştık ve bunun üzerine birkaç yardımcı kayıt yaptım, yani bir sürü şey oluyor. Yavaşlamakta ve sadece oturmakta gerçekten iyi değilim. Önümüzdeki yıl her iki taraftan da yeni şeyler çıkaracağımızı düşünmek istiyorum, sanırım. Söylemesi zor, ancak gelecek yıl bir şeyler çıkaracağımızı düşünmek isterim. " dedi.


Ayrıca SLASH, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta gitarist Eddie Van Halen için "Büyük bir darbe.. Eddie ile 1988'de tanıştım, bir Stevie Ray Vaughan konserinde yanıma geldi ve bana gitar sololarımdan birinde iltifat etti, ki bu her zaman gitar arkadaşımın yaptığı en güzel, en özverili şeylerden biri olarak bana bağlı kaldı. O zamandan beri arkadaş sayılırız." dedi.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page