top of page
  • Yazarın fotoğrafımavi ⛧ ada

THE DEVIL WEARS PRADA Bateristi Giuseppe Antonio Capolupo Röportajı!

Güncelleme tarihi: 8 Ağu 2022




1- Bateriye nasıl başladın ve başlarken idollerin var mıydı?

Müzikle ilgilenmeye başladığımda herhangi bir idölüm yoktu çünkü çok küçüktüm, 10 yaşındaydım. Genç yaşlarımda hayranlık duyduğumu hatırladığım ilk baterist Travis Barker. Katıldığım ilk canlı konser (13 yaşındaydım) Glassjaw Coheed & Cambria, American Nightmare ve Blood Brothers'dı.


2- Grup nasıl bir araya geldi?

Grup kurulduğunda ben üye değildim, bu nedenle tarihlerine ve kuruluş hikayelerine çok hakim değilim. Beni 2016'da Transit Blues albümü kayıtları sırasında baterist konumunu doldurmak için gruba dahil ettiler.


3- Grubun bir parçası olduktan sonra hayatın nasıl değişti?

2011 yılında tur yapmayı bıraktım ve barmen olarak çalışmaya başladım. 2016 yılında TDWP beni emeklilikten çekip çıkardı ve yılın yarısını yolda geçirmek suretiyle yeniden turlara başladım


4- Seni diğerlerinden daha çok etkilediğini düşündüğün bir albüm var mı?

En çok The Act'in kayıtlarından zevk aldım çünkü şarkı Prada'nın diskografisindeki en eşsiz parçalardan biri ayrıca yapımcı/mühendis Sonny DiPerri ile çalışmak çok güzel ve eğlenceli bir deneyimdi.


5- Müzik senin için ne anlam ifade ediyor?

Müzik insanların duygu dünyasına direk bağlantısı olan çok az şeyden biri. Eğer müzik olmasaydı ben burada olmazdım haha. Bütün hayatım müzik ve müzikten duyulan zevk etrafında dönüyor.


6- Grup metalcore fanları arasında son yıllarda popüleritesini oldukça arttırdı. İnsanların hayatlarına dokunmak, güzel anılarında yer almak ya da zor zamanlarında onlara güç vermek nasıl bir his?

Grup olarak insanların müziğimize yakınlık durması ve müziğimizde konfor bulması bizim için çok değerli. Müzik endüstrisinde ve gruplarda bulunan birçok insanın müziği sevmesinin nedeni; müziğin kim olurlarsa olsunlar, dünyanın her yerinden insanları bir araya getirebilme özelliği. Müzik hepimize hoş karşılandığımız bir topluluk veriyor.


7- Müzikle uğraşmasaydın şu an ne yapıyor olurdun sence?

Eğer müzik alanında çalışıyor olmasaydım büyük ihtimalle film/video sektöründe çalışıyor olurdum. Görsel sanatlara hayli hayranlık duyuyorum.


8- Müzik hayatında seni duygulandıran veya özel hissettiren bir an oldu mu?

Zildijian Cymbals şiketiyle anlaşma imzalamak profesyonel bir müzisyen olarak hayatımı değiştirdi. Bateri çalmaya başladığımdan beri Zildjian Cymbals ile çalışmak hayalimdi.


9- Çalmaktan en çok zevk aldığın şarkı hangisi?

Zombie EP'den herhangi bir parçayı çalmaktan çok hoşlanıyorum aynı zamanda The thread'i de çok seviyorum.


10- Son olarak güncel gruplar arasında beğendiğin gruplar var mı?

Dying Wish ve Loathe.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page