top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

YENİ THE PRETTY RECKLESS ALBÜMÜ "DEATH BY ROCK AND ROLL'' YAYINLANDI!


THE PRETTY RECKLESS, merakla beklenen yeni albümü 'Death By Rock And Roll'u bugün itibariyle yayınladı. Zorlu karantina sürecinin getirdiği başka bir güzellik olan 'Death By Rock And Roll'da ilk olarak yayınlanan '25' şarkısıyla genel olarak albümden güzel izlenimler aldık. Şarkıyla birlikte albümün oldukça hüzünlü ve depresif bir temada olacağını hemen çıkartabiliyorsunuz ki bu Momsen ve grubunun zaten yıllardır yaptığı en iyi şey. Ayrıca şarkının, Chris Cornell'in "You Know My Name"i bilinçli bir şekilde çağrıştırdığı açıklandı.


Albümü en özel kılan şarkılardan biri ise tabiki Tom Morello ve harika gitarcılığının konuk olduğu "And So It Went". Taylor Momsen'ın harika sesi ve Tom Morello'nun muhteşem gitaristliği ile playlistlerinizde tekrar tekrar dinleyeceğiniz bu şarkı için bir de şarkı kadar hareketli bir müzik videosu yayınlandı.

Taylor Momsen, verdiği son röportajda albüm için şunları söylüyor: "Birçok yönden bu şimdiye kadar ki en iyi albümümüz olabilir. Bu grup için yeniden doğuş ve birçok yönden ilk kayıt gibi geliyor. Bu albümde başardıklarımızdan olağanüstü gurur duyuyorum, bu grubun hayatında yeni bir bölüm. Bu kayıt hayatımı kurtardı ve onu paylaşmaktan gerçekten heyecan duyuyorum."



Kritikzine Dergisi: 8,5/10



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page