top of page
  • Yazarın fotoğrafıHuanita

Marilyn Manson Hakkındaki Taciz İddialarında Yeni Gelişmeler!

Güncelleme tarihi: 27 Şub 2021



Müzik dünyasında en çok konuşulan haberlerin başında Marilyn Manson'a karşı yürütülen taciz iddiaları var. Aktris Bianca Allaine, The Sun'a müzisyenle geçmişini paylaşmak için bu hafta FBI ile buluşmaya hazırlandığını söylerken, başka bir suçlayıcı da Marilyn Manson aleyhine taciz iddialarında bulundu.


Allaine daha önce The Sun'a müzisyenin 16 yaşındayken onu zorla öptüğünü ve reşit olmayan arkadaşlarını da okşadığını iddia ettiğini söylemişti. Allaine, 19 yaşındayken müzisyenle cinsel ilişkiye girdiğini ekliyor.

Allaine'e göre, Manson'un FBI ile daha önce konuşmuş olan ve hikayesini paylaşması istenen başka bir suçlayan ile temasa geçmiş.


Allaine, "FBI'a bildiğim her şeyi anlatacağım. Umarım bizi hayal kırıklığına uğratmazlar," dedi. "Bunu çok ama çok ciddiye alıyorlar ki yapmaları gerekiyor. Bir gün 'Buna artık dayanamıyorum' dedim, bu yüzden acil ihbar hattını aradım. Bizi yeterince terörize etti."


Ayrıca etrafındaki diğerlerine nasıl davrandığını da detaylandırarak, "Reşit olmayan kızlara alkol ve uyuşturucu veriyordu ve onlara dokunuyordu, tüm işaretler oradaydı. Bu adam tam bir sapık ve çok kendini beğenmiş."


Allaine iddialarını kamuoyuna duyurduğundan beri, sosyal medyada suistimal edildiğini ve tüm hesaplarının hacklendiğini iddia ediyor. 1999'da arkadaşlarıyla Manson hakkında konuştuğu video kasetiyle birlikte günlüklerini FBI'a teslim etmeyi planladığını söylüyor.


"Uyumuyorum ve uyuduğumda kabuslar görüyorum, kimse ona bu tür bir yakıştırma yapmak istemiyor ama doğruyu söylüyorum. Marilyn Manson korkutucu olabilir, ama Brian Warner hayatımda tanıdığım en korkunç insan. O bir şeytan. "


Kötüye kullanım suçlamaları, aktris Evan Rachel Wood'un Marilyn Manson'u Şubat ayı başlarında istismarcı olarak ifşa etmesinden bu yana artıyor. Wood'un ilk iddiasının ve diğer kadınların da Manson'la ilgili taciz hikayelerine atıfta bulunmalarından kısa bir süre sonra, California Eyalet Senatörü Susan Rubio, Manson'u soruşturmak için ABD Adalet Bakanlığı ve FBI'a resmi bir talepte bulundu.


Manson, Instagram sayfasında yorumların devre dışı bırakıldığı bir paylaşımda, "Açıkçası, sanatım ve hayatım uzun zamandır tartışmalar için mıknatıs oldu, ancak benimle ilgili bu son iddialar gerçeğin korkunç çarpıtmaları," diye yazdı. "Yakın ilişkilerim her zaman benzer düşünenler tamamen rıza gösterdi. Başkaları şimdi nasıl ve neden olursa olsun geçmişi yanlış sunmayı seçiyor, gerçek bu."


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page